LP: Prazni lonci najjače zvone a Demokrate su baš zagrajile

U parlamentu da pokažu sposobnosti

LP: Prazni lonci najjače zvone a Demokrate su baš zagrajile

Mladi jurišnici iz Demokratske Crne Gore očigledno ne znaju ništa drugo u svojem djelovanju osim da blate, pljuju i olajavaju časne ljude i politiku koja pokušava makar nešto da uradi za građane, ocijenili su iz Liberalne partije Crne Gore.

"Nas liberale ovo i nečudi znajući da Demokrate, jučerašnji šovisnisti, očigledno ni danas ne mogu da podnesu čak ni ime liberal u svojoj obijesti, mržnji i nesposobnosti. A u ovome i ničemu drugome do sada su se samo i dokazali, frazologija, populizam, pljuvačina", saopšteno je iz te partije.

Ddodaju da za razliku od Demokrata koji povjerenje građana koriste da sjede doma i vrijebaju saopštenja kako će koga eskpeditivno popljuvati, Liberalna partija se danima u Skupštini bori da promijeni Zakon o planiranju i izgradnji i koliko je u njenoj moći pomogne građanima i Opštinama.

"LP se ranije borila i da se djeci čiji roditelji ne rade daju dodaci, i da se dužnici i žiranti zakonom zaštite i da se najteže oboljeli pomogne dodatnim sredstvima za zdravstvo i tako svaki dan, dok Demokrate vode partijske kampanje. Nama je građanin ispred partije!", poručuju iz partije Andrije Popovića.

Pozivaju Demokrate da u parlamentu pokažu koliko su sposobni:

"Dođite u Skupštinu, pokažite koliko ste sposobni, uradite makar pola koliko je Liberalna partija za ova tri dana u korist građana promijenila odredbe Zakona, pa onda pokušajte da se javite za riječ. Kako kaže crnogorski narod „prazni lonci najjače zvone“, a Demokrate su baš zagrajile", zaključuju liberali.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.