Ne odgovara vam povratak u parlament, jer biste bili razobličeni

DPS Demokratama

Ne odgovara vam povratak u parlament, jer biste bili razobličeni

Demokratama ne odgovara povratak u parlament, jer bi na tom terenu bili potpuno razobličeni, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Demokratska Crna Gora, ranije danas odgovorila je premijeru Dušku Markoviću da neće sa njim u istu prostoriju, a kamoli za isti sto.

Iz DPS-a ističu da je bahata družina, sačinjena uglavnom od partijskih konvertita, "već duže vrijeme zagađuje javni prostor svojim primitivizmom i prostaklukom. Iako za sve ovo vrijeme niko nije uspio da sazna ni ko su, ni što su, ni za što su, jedno je bjelodano: primitivni su, prosti i nevaspitani".

"Nedostatak stavova  i argumenata, nadomještaju psovačkim, uličarskim rječnikom, valjda se nadajući da će buka i galama prikriti činjenicu da tu sem prevara, podjela i primitivizma  - ničega nema.  Nema te buke koja može da sakrije da ovu grupu sitnih profitera i demagoga čine oni koji su prizivali bombe  Crnoj Gori, oni koji su 2006. agitovali i glasali  protiv države Crne Gore, oni koji su palili i rušili 2008. po podgoričkim ulicama, oni koji su prevarno i podmuklo zabili nož u leđa svojim političkim očevima, oteli kapital i poletjeli da formiraju svoju stranku.  Koliko moraš da budeš zaslijepljen i  moralno hendikepiran, da nakon svega toga kao svoj politički moto istakneš parolu „pobjede a ne podele“?! A onda ste na onim mrvicama vlasti koje ste dobili zahvaljujući drugima koje danas isključujete iz vašeg djelimičnog opozicionog dogovora, pokazali da kod vas sem interesa, prevara i podvala - ničeg nema"saopštili su iz DPS-a.

Dodaju da je odavno jasno da jedino Demagozima ne odgovara povratak u Parlament, jer bi na tom terenu bili potpuno razobličeni.

"Ovako, ostaju na udaljenim političkim tribinama, sa kojih arlauču i pljuckaju u vis pa na sebe, jer drugačije ne umiju da prikupe kratkoročne poene. Još jednom vas pitamo: kako su izbori u Budvi i Kotoru regularni, a održani su u istom danu i pod istim uslovima kad i parlamentarni koje ne priznajete? Takav pristup politici razobličava i vas i vaše zahtjeve.Gospodo, to što ste umislili da ste mesije i proroci u svom opozicionom dvorištu, to je problem onih koji vas trpe. Sindrom seoskih torokuša i političkih šibicara, nikad nije mogao da prođe u Crnoj Gori. Svojim prostaklukom i primitivizmom, sami ste se eliminisali iz bilo kakvog ozbiljnog političkog dijaloga. A što se boravka u istoj prostoriji sa vama tiče, ne precjenjujte se, niti vas je ko zvao, niti ćete biti u prilici da to sebi priuštite",zaključuje se u saopštenju DPS-a. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.