Demokrate: Popović  rezervni poslanik DPS-a

"Zgazi svoju riječ kad god stigneš"

Demokrate: Popović rezervni poslanik DPS-a

Ne iznenađuje naknadna pamet rezervnog poslanika DPS, Andrije Popovića, kada je u pitanju podrška Zakonu o prostornom planiranju i izgradnji objekata, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

Po ko zna koji put, kako ističu, lider ekspoziture DPS-a u javnost poznate kao Liberalna partija, potvrđuje odanost svojim poslodavcima na štetu građana Crne Gore.

"Svojim postupkom, Popović dokazuje da je, zapravo, klasični trgovac i da se u svojoj karijeri vodi isključivo trgovačkom logikom. Da tako ne postupa, ne bi ni bio poslanik DPS-a. Popović prvo napade zakonsko rješenje, sa namjerom da sebi poveća cijenu, a kada dođe do željenog iznosa, odjednom prihvati zakonsko rješenje", saopštile su Demokrate.

Kako navode, on ide i korak dalje, pa zakonske odredbe koje su bile predmet kritike, sada ocjenjuje kao dobre za opštine.

"No, građani su prepoznali sitne trgovce koji su u stanju da za lični interes jedno pričaju, a drugo rade. Poručujemo Popoviću da nema potrebe da se više "javnosti radi" navodno suprostavlja DPS-u, jer svi u Crnoj Gori znaju da je on poslanik DPS-a i da sa svojim amaterskim predstavama ispada smiješan. Što se tiče Demokratske Crne Gore, mi ne poznajemo politiku "zgazi svoju riječ kad god stigneš". Kako prolaze oni koji to u kontinuitetu rade, pritom se šlepajući uz DPS gdje god da stignu, i ovog puta smo se uvjerili na primjeru Popovića i njegove Liberalne partije, koja je liberalna taman koliko je i DPS demokratska", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.