Roditelji optužili vaspitačicu da je previše seksi: Zbog ovih fotki, morala je da da otkaz

Oblači se neprimjereno?

Roditelji optužili vaspitačicu da je previše seksi: Zbog ovih fotki, morala je da da otkaz

Zbog seksi fotografija na Instagramu, vaspitačica Viktoria Demeškina se našla u središtu skandala koji su, ni manje ni više, započeli roditelji djece u vrtiću.

Nakon što su vidjeli Viktorijine slike na ovoj društvenoj mreži, roditelji su se pobunili, uz komentar da njene poze i ekspresije lica imaju seksualnu konotaciju, prenosi Superžena. 

Oni su takođe istakli da se dvadesetšestogodišnja vaspitačica oblači neprimjereno, a posebno su izdvojili crvenu usku haljinu i bijelu majicu koja otkriva grudi.

gg

Svetlana, majka djeteta koje pohađa ovaj vrtić, prva je našla sporne fotografije koje su je isprva šokirale, a potom i zabrinule.

"Slučajno sam vidjela njen profil na Instagramu, a mnoge fotografije su seksualne prirode. Sam izgled i način na koji se oblači mogu lose da utiču na djecu", rekla je ona.

t

Slično kao Svetlana, razmišljali su i drugi roditelji koji su uputili žalbe upravi vrtića koja se složila da su slike vaspitačice previše seksi. 

Oni su odmah odreagovali tražeći od nje da ukloni svoje fotografije, a Viktorija se branila da njene fotografije pokazuju određene trenutke u njenom životu, te da ne vidi ništa neprimjereno u njima.

t

Zbog odbijanja da ih obriše, uprava je odlučila da ne isplaćuje bonus, mjesečnu nadoknadu koju imaju vaspitačice u Rusiji, zbog čega je Viktorija ubrzo dala otkaz.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.