Bečić: Vlast obraća pažnju na Rožaje samo uoči izbora
Ilustracija

Čestitao Dan opštine

Bečić: Vlast obraća pažnju na Rožaje samo uoči izbora

U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime svim Rožajkama i Rožajcima želim srećan Dan opštine Rožaje, kazao je predsjednik ove partije, Aleksa Bečić.

''Stanovništvo u rožajskoj opštini, čija bi prirodna bogatstva bila dovoljna da od njih normalno od svog poštenog rada živi i grad sa mnogo većim brojem stanovnika, tavori u siromaštvu, a Rožajaca i Rožajki u dijaspori više je nego u Rožajama. Do ovakvog stanja građane Rožaja dovela je vlast čije se oči u ovu opštinu upiru samo u dane održavanja izbora. Ovakvo stanje u Rožajama ne bi smjelo ni za koga biti prihvatljivo, osobito ne za same Rožajce'', navodi se u čestitci.

Uvjeren je da će u dogledno vrijeme Rožaje početi da koristi sve svoje potencijale.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.