Podgoričanka nožem izbola starca, ljekari mu se bore za život
Ilustracija

Pokušaj ubistva nakon svađe

Podgoričanka nožem izbola starca, ljekari mu se bore za život

Podgorička policija rasvijetlila je ubistvo u pokušaju i uhapsila Podgoričanku S.B. zbog sumnje da je nožem izbola starca M.Š. nakon svađe.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, 27.septembra rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju i lišili slobode lice za koje je sumnja da je počinilo ovo krivično djelo.

Oko 15,00 časova, u ulici Veljka Jankovića, u porodičnoj kući M.Š. (79) iz Podgorice, nakon kraće verbalne rasprave između njega i S.B. (49) iz Podgorice, došlo je do fizičkog obračuna i tom prilikom je S.B, kako se sumnja, nožem nanijela više uboda M.Š. u predjelu stomaka, leđa, lica i noge, nanoseći mu teške tjelesne povrede opasne po život - saopštila je jutros Uprava policije.

Po prijavi, službenici podgoričke policije su blokirali šire lice mjesta i ubrzo nako toga su uhapsili S.B. zbog sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju. 

M.Š. se nalazi u Kliničkom centru i prema informcijama kojima raspolaže policija on je životno je ugrožen.

-O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju.  Tužilac je nakon saslušanja donio rješenje o njenom zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu, zbog osnovane sumnje da je počinila ovo krivično djelo - zaključuje se u saopštenju iz policije.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.