Nastavnici otkrili kako izgleda kada se učenik zaljubi u njih
ilustracija

To je razumljivo

Nastavnici otkrili kako izgleda kada se učenik zaljubi u njih

U filmovima možemo da vidimo kako se djeca i tinejdžeri zaljubljuju u svoje nastavnike. To je nevino, razumljivo, ali kako to izgleda iz perspektive nastavnika?

Da li im se dopada da ih neko od 14 godina tokom predavanja  gleda zaljubljeno?

Privlačni nastavnici su na Redditu odgovarali na pitanje: "Da li znate koji đaci su bili zaljubljeni u vas?"

Ovo su neki od najboljih odgovora: 

AlbusDumbyDoor:

"Treniram navijačice i djevojčice. Njih nekoliko iz šestog razreda su zaljubljene u mene. Uvijek me pitaju za moju trenutnu djevojku i onda se upoređuju sa njom. Ona je visoka, vitka plavuša? Pa i ja sam, često kažu! Neke mi daju njihove crteže, a neke stoje blizu mene na času i slučajno se naslone."

Quetzlthethird:

Bila sam nastavica engleskog u Japanu, sjećam se kako me je jedan japanski đak stalno propitivao o omiljenoj hrani, a pored toga me je stalno pitao da izađemo, ja bih mu odgovarala sa "možda drugi put".

Rapid_spidermonkey:

Nastavnik sam hemije i primijetio sam da me uvijek gleda ista učenica. Dolazila je u moj kabinet da flertuje i traži pomoć, ali nije znala da sam gej.

Everlong12:

"Trenutno predajem i đak iz 6. razreda bulji u mene. Samo sjedi i gleda. Možda to radi jer sam čudna, ali uvijek je zanimljivo pogledati kako bulji. Kada se okrenem, on se odmah okrene i gleda sa strane!”

Coaster26:

"Kao nastavnica u osnovnoj školi, stalno dobijam ispisane kartice i male rukotvorine. Ono što mi je izuzetno zanimljivo i drago je da kad god se djeca trkaju u školi, uberu mi cvijeće pored puta i donesu."

Somealderaan:

"Kao muški nastavnik, moram profesionalno da se ponašam. Zbog toga se trudim da uvijek  imam svjedoke. Moja vrata su uvijek otvorena ako pričam sa đakom. Ako roditelji zakasne da ih pokupe, pitajte ih ko sačeka sa djecom dok oni ne dođu."

SkepticWolf:

"Kao nastavnica sa Novog Zelanda predajem u Americi. Veoma je očigledno kada se đak zaljubi u mene ili me samo "premjerava". Stalno mi bulje u dekolte i međusobno pričaju o tome."

Maxxters:

"Ja sam učiteljica i lako provalim kada me đaci gledaju. Na kraju razreda đaci uvijek popunjavaju formulare gdje treba odgovoriti šta najviše vole kod učiteljice. Neki napišu da im se sviđa kako je učiteljica slatka. To mi je laskavo, ali istovremeno i čudno.”

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.