Zapalio se autobus sa fudbalskim timovima

Uzrok požara nepoznat

Zapalio se autobus sa fudbalskim timovima

Autobus koji je prevozio članove dva srednjoškolska fudbalska tima zapalio se na putu ka centru američke države Njujork, gdje je trebalo da igraju utakmicu.

Putnici su uspjeli da bezbjedno izađu iz autobusa.

Zvaničnici škole u Trumansburgu navode da je autobus u ponedjeljak prevozio muški i ženski školski fudbalski tim na utakmicu u gradu Maraton u obližnjem okrugu kada se zapalio, prenosi danas AP.

Lokalni zvaničnici kažu da niko nije povrijeđen i da je vozač Tom Mejdžor, profesor fizičkog vaspitanja u penziji, sve putnike bezbjedno evakuisao. 

Na video-snimku koji je očevidac napravio mobilnim telefonom i koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se autobus u plamenu i gust crni dim kako se širi iz zapaljenog vozila. 

Uzrok požara je, za sada, nepoznat.

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.