Abazović obilazi Donji kraj i Crnu gredu, Cetinjska URA više nego zadovoljna podrškom
Foto: URA

Nastavili sa terenskom kampanjom

Abazović obilazi Donji kraj i Crnu gredu, Cetinjska URA više nego zadovoljna podrškom

Razgovor sa građanima je najbolji način da im se predoči plan ekonomskog oporavka Cetinja i Crne Gore, ali i jasno stavi do znanja da ćemo u vršenju vlasti biti servis naroda, a ne tajkuna i kriminalaca, ukazali su u cetinjskom odboru Građanskog pokreta URA.

Cetinjska URA je nastavila sa  terenskom kampanjom, pa je predsjednik pokreta Dritan Abazović, u pratnji predsjednika cetinjskog odbora Filipa Adžića i mladih aktivista, obišao naselja Donji kraj i Crna greda.

“Ono šta se bez sumnje može zaključiti jeste da, u ovom dijelu Prijestonice, cetinjska URA uživa ogromnu podršku i povjerenje građana. Prema njihovim riječima, cetinjska URA je postala personifikacija građanskog aktivizma i primjer opozicione borbe, za slobodno i ekonomski stabilno Cetinje”, podsjetili su u tom odboru.

Građani Donjeg kraja i Crne grede su upoznali rukovodstvo i predsjednika Građanskog pokreta URA sa njihovom vizijom razvoja i potencijalima tih predjela, ali i sa problemima koji svakako nisu mali.

“Pored već svima poznatih problema sa vodosnabdijevanjem i nezaposlenošću, mještane ovog kraja muči i loša putna infrastruktura. Sa druge strane, mještani potencijal Donjeg kraja i Crne grede vide u proizvodnji domaće hrane i eko turizmu. Građanski pokret URA nastavlja sa obilaskom Cetinja i narednih dana, sve dok Cetinje ne dobije novu, odgovornu i stručnu lokalnu upravu, koja voli svoj grad, i koja je pouzdan servis svih građana - a ne lojalnih tajkuna i kriminalaca”, ukazali su u tom odboru. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.