Udarili Nikšićanina koji je preminuo u udesu, i pobjegli s lica mjesta
Ilustracija

Uhapšene dvije osobe

Udarili Nikšićanina koji je preminuo u udesu, i pobjegli s lica mjesta

Preduzimajući mjere i radnje u cilju identifikacije lica koja su učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, u kojoj je sinoć stradao Nikšićanin Lj.P.,policija je uhapsila dvije osobe, jednu zbog sumnje da je počinila krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, a drugu zbog sumnje da je počinila krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici CB Nikšić su, 27. septembra oko 19 sati i 30 obaviješteni da se u ulici Hercegovačkoj dogodila saobraćajna nezgoda.

Izlaskom na lice mjesta utvrđeno da je, upravljajući pmv marke „VW Golf IV“ nikšićkih registarskih oznaka,  u saobraćajnoj nezgodi smrtno stradao Lj.P. (67) iz Nikšića.

"Policijski službenici su pregledom lica mjesta uočili tragove drugog vozila koji su ukazivali da je vozilo kojim je upravljao Lj.P. imalo kontakt sa nepoznatim vozilom koje nije zatečeno na licu mjesta. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, u prisustvu vještaka saobraćajne struke", kazali su iz UP.

Preduzimajući operativne mjere i radnje u cilju identifikacije lica koje je upravljalo vozilom u predmetnoj saobraćajnoj nezgodi policijski službenici CB Nikšić su utvrdili da je teretnim vozilom marke „TAM 125“, nikšićkih registarskih oznaka upravljalo lice M.K. (34) iz Nikšića, dok se na suvozačevom mjestu nalazio B.M.(42) iz Nikšića.

"M.K. se, kako se sumnja,  nakon prouzrokovane saobraćajne nezgode sa teretnim motornim vozilom, napustio lice mjesta, da bi se nakon toga odvezao kući u mjesto Vitalac, dok se B.M. predmetnim vozilom uputio u pravcu Velimlja, da bi sakrio predmetno vozilo", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da M.K. i B.M. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu – M.K. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, a B.M. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.