Buksovci objavili trejler za film
Foto: Screenshot

Stići će u sve gradove CG

Buksovci objavili trejler za film "Slučajevi pravde", u oktobru premijera(VIDEO)

Dugometražni igrani film “The Books of Knjige: Slučajevi pravde” biće prikazan u oktobru u svim gradovima Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Svečana premijera dugoočekivanog filma održaće se u Podgorici u srijedu 11. oktobra u Cineplexx Delta City sa početkom u 20 časova.

12. oktobra zakazana je premijera na Cetinju u Hotelu Grand, potom 13. oktobra u Budvi u Cadmus Cineplexu, a 14. oktobra u Tivtu u Centru za kulturu.

Premijera će se održati i gradovima regiona u Beogradu 8. novembra Cineplexx Ušće, Novi Sad 9. novembar Arena Cineplex, Banja Luka 15. novembar Cineplexx Palas.

Bioskopska distribucija za Hrvatsku, Sloveniju, Makedoniju i neke zemlje Evropske unije je u pregovorima.  

Karte za premijeru u Podgorici puštene su u prodaju danas na biletarnici bioskopa Cineplexx Delta City.

Uloge u filmu tumače: Veselin Gajović, Goran Vujović, Aleksandar Radunović , Zoran Marković, Sejdo Alijaj, Nikola Pejaković, Tihana Ćulafić, Izudin Bajrović, Nebojša Glogovac, Zenit Đozić, Zoran Kesić i drugi...

Scenario: Aleksandar Radunović

Režija: Zoran Marković

Produkcija: TBOK

Distributer: ART Vista

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.