Jelena Karleuša otkrila zašto Dušku ne može da rodi još jedno dijete
Foto: Fejsbuk

Ništa od naslednika

Jelena Karleuša otkrila zašto Dušku ne može da rodi još jedno dijete

Pjevačica Jelena Karleuša izjavila je da bi svom suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću rado rodila treće dijete, ali navodi da je njeno zdravstveno stanje veoma loše, pa zato ne može da mu ispuni želju.

Pop zvijezda Jelena Karleuša otkriva da ne može više da ima djece, te zato neće svom suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću ispuniti najveću životnu želju - da dobije sina!

Pjevačica, koja u javnosti uvijek izgleda snažno i moćno, priznala je u intervjuu za "Informer" da je privatno veoma krhka i ranjiva, te da joj problemi sa zdravljem ne dozvoljavaju da proširi porodicu.

Da li se Duško miri s tim da mu nećeš roditi treće dijete, odnosno sina?
- Duško prvo mora da shvati da je veliko pitanje da li bismo treći put dobili sina. Vjerovatno bih opet rodila djevojčicu. Kada razgovaramo o tome, ja mu sve to kažem i na taj način ga odgovaram od ideje da pravimo treću bebu. Mada ja se nimalo ne bih bunila kada bih imala još jednu ćerku.

Šta vas sprečava da radite na tome?
- Ja sam zdravstveno loše i zbog toga ne bih više mogla da imam djecu. Imala sam već tri carska reza: dva zbog porođaja i jedan zbog hirurške intervencije na koju sam morala da idem nedavno. Trudnoća, odnosno sam porođaj sada je veoma opasan za mene.

Na sreću, već si majka dvije divne djevojčice. Atina i Nika ne oskudijevaju ni u čemu. Plašiš li se da će postati bahate?
- Vrlo sam stroga, a Duško je taj koji im sve dozvoljava. Nisu bahate, iako imaju sve što požele. Moja djeca raspremaju za sobom, ne ostavljaju smeće, kažu i "dobar dan", i "hvala", "izvini", "doviđenja", "prijatno", persiraju starijima. Njih dvije idu u devet sati uveče na kupanje i u krevet. One ne znaju ko su javne ličnosti u Srbiji, skoro pa i da ne znaju koliko su im mama i tata poznati. Ne opterećujemo ih svojim poslovima. Totalno su zaštićene, ali mora da se zna red. Naše ne je za njih veliko ne. Ne moram mnogo da pričam sa Atinom i Nikom, dovoljno je samo da ih pogledam. Kada su baš nevaljale, brojim: tri, dva i na jedan ustajem.

Kako provodiš vreme kada nisu upaljeni reflektori?
- Volim da provodim vrijeme sa njima. Igramo se, crtamo, gledamo televiziju, kuvam im.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.