Bez nervoze: Ukrala telefon iz ladice, pozdravila prodavačicu i  napustila butik (Video)

Podgorica

Bez nervoze: Ukrala telefon iz ladice, pozdravila prodavačicu i napustila butik (Video)

Kako se može vidjeti na video snimku, gospođa je ušetala u butik u Balšićevoj ulici, i vidjevši da nema nikoga, malo “razlgedala” po radnji.

Na kraju je otvorila ladicu i telefon koji je tamo našla i stavila u torbu.

Bez imalo nervoze ili žurbe.

Pojavila se prodavačica, gospođa je pozdravila i lagano napustila radnju.

– Moja kuma radi u prodavnici metražne robe u Bašlićevoj ulici, u istoj joj je ukraden telefon, napisala je čitateljka koja je proslijedila video snimak portalu "Volim Podgoricu" uz molbu čitaocima da, ukoliko prepoznaju gospođu iz videa obavijeste policiju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.