Masovna tuča dječaka kod škole, jedan zvršio u Urgentnom
ilustracija

Beograd

Masovna tuča dječaka kod škole, jedan zvršio u Urgentnom

Jedan četrnaestogodišnji dječak povrijeđen je u tuči koja se dogodila u parku u neposrednoj blizini Osnovne škole "Nikola Tesla" u Rakovici.

Dječaku je povrijeđena arkada i on je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

U tuči je učestvovalo više dječaka koji su bivši i sadašnji učenici OŠ "Nikola Tesla" u Rakovici.

Direktor škole Stanislav Stevuljević rekao je Tanjugu da se tuča nije dogodila u školi, već u parku koji je u blizini i da su o svemu obavijestili i policiju i roditelje. 

Policija, kako je rekao, utvrđuje činjenice koje su dovele do tuče. 

"Nedavno je u našu školu, iz Osnovne škole 'Josif Pančić', došao dječak koji ima problematično ponašanje. Jedna grupa učenika bila je juče kod mene na razgovoru, gdje sam ih upozorio na ponašanje i već danas su se potukli", kaže Stevuljević. 

U Urgentnom centru rečeno je Tanjugu da je dječak zbrinut kod njih i da je dijagnostika u toku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.