U tuči u Nikšiću 22-godišnjak zadobio teške povrede
Ilustracija

Odmah hospitalizovan

U tuči u Nikšiću 22-godišnjak zadobio teške povrede

Građani su obavijestili dežurnu službu CB Nikšić da je nešto oko 3 iza ponoći došlo do svađe i tuče između dva lica i da je jedno od njih ostalo da leži na trotoaru u besvjesnom stanju.

Službenici su izašli na lice mjesta gdje su zatekli Anđelić Miloša (22) iz Nikšića, koji je hitno hospitalizovan. Dežurni ljekar je konstatovao da je Anđelić zadobio tešku povredu u vidu preloma potiljačne kosti, zbog čega je smješten na Odjeljenje hirurgije, saznaje FOS media.  

Preduzetim mjerama utvrđeno je da je Anđeliću povrede nanio Jovanović Radomir (23) iz Nikšića, koji mu je zadao više udaraca pesnicama u predjelu glave i oborio ga na trotoar.

Upoznat je ODT po čijem nalogu je Jovanović lišen slobode do privođenja uz krivičnu prijavu.  

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.