Los Anđeles: Izrešetan poznati reper
Ilustracija

Los Anđeles: Izrešetan poznati reper

Poznati reper Jang Dolf upucan je u Los Anđelesu. Prema saznanjima američkog portala TMZ on je pogođen s više metaka i hitno je prevezen u bolnicu.

Kako navode lokalni mediji, na repera je pucano u najpoznatijoj ulici Los Anđelesa Holivud bulevaru. Prema nezvaničnim podacima, on je upucan s više metaka u torzo, ali je bio živ kada su ekipe Hitne pomoći stigle. Navodi se još i da je on odmah prevezen u bolnicu i da će navadno preživjeti ranjavanje. Ovo je drugi pokušaj ubistva repera.

rsyoungdolphv1d999645e11e44549b0f661af8728931a

Foto: Jang Dalf

Dorf je rođen 11. avgusta 1985. u Čikagu, pod imenom Adolf Tornton Junior. Ovaj reper veoma je poznat u Americi i do sada je objavio nekoliko albuma. 

Jedna od njegovih poslednjih numera je "100 shots" - 100 hitaca, koja je nastala nakon prvog pokušaja ubistva Dorfa. Naime, na njegovo blindirano vozilo u februaru je ispaljeno upravo 100 hitaca, prenosi B92.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.