Ove sedmice međunarodna potjernica za Nikolom Jovanovićem
Nikola Jovanović

Ove sedmice međunarodna potjernica za Nikolom Jovanovićem

Za srpskim državljaninom Nikolom Jovanovićem (54), osumnjičenim za ubistvo Baranina Igora Mitrovića (39) ove sedmice biće raspisana međunarodna potjernica, nezvanično je potvrđeno Pobjedi iz izvora bliskih istrazi.

Prema sumnjama policije, Jovanović je ubio Mitrovića 18. jula u sačekuši u blizini svoje kuće u barskom naselju Šušanj.

Za Jovanovićem traga i srpska policija, kako bi ga ispitali u okviru istraga ubistava počinjenih na teritoriji te zemlje.

Prema operativnim informacijama srpske policije, osumnjičeni Jovanović se ne nalazi na njihovoj teritoriji.

Istražitelji su na konferenciji održanoj u ponedjeljak saopštili da naslućuju gdje se osumnjičeni Jovanović krije, ali zbog istrage nijesu željeli da otkrivaju o kojoj zemlji je riječ.

Saopšteno je da se sumnja da je pozadina ubistva sukob organizovanih kriminalnih grupa.

Mitrović je ubijen pred suprugom i dvoje njihove maloljetne djece kada je zaustavio automobil da bi se uključio na magistralni put Bar Sutomore.

Ubica mu je iz neposredne blizine, dok je sjedio u automobilu, ispalio dva metka u predjelu glave, pa je Mitrović odmah preminuo.

 

Pobjeda

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.