Vlada neće ucjene, konsultacije opozicije u četvrtak?
Vlada CG

Sastanak građanske opozicije

Vlada neće ucjene, konsultacije opozicije u četvrtak?

Lideri partija građanske opozicije trebalo bi da u četvrtak razgovaraju o eventualnim daljim koracima, nakon prošlonedjeljnih sastanaka sa predstavnicima Evropske Unije i Sjedinjenih država.

U pitanju je, kako su iz Demosa kazali TVCG, sastanak građanske opozicije.

Iz URE i SDP-a nijesu mogli da potvrde tu informaciju, a u Demokratskom frontu kazali su da od opozicionih kolega nijesu dobili poziv za razgovor u četvrtak.

Podsjećamo da je lider Demosa, Miodrag Lekić kazao da bi premijer Duško Marković trebalo da predloži konkretan datum i vrijeme za početak dijaloga za rješavanje političke krize.

Iz Vlade su za TVCG saopštili da je Marković ponovio u subotu u Pljevljima, da su vrata Vlade od prvog dana otvorena i da je razgovor moguć u institucijama i ne po modelu ucjena i uslova.

Kako je Lekić i danas govorio o datumu izbora, iz Vlade smatraju da je riječ o uslovu.

"Stoga, pod tim uslovom, kako je više puta rečeno, nema ni poziva ni razgovora", kaže se u saopštenju Vlade.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.