ISEM: Konferencija o programima razmjene 27. septembra u Podgorici
ISEM

Za srednjoškolce i njihove roditelje

ISEM: Konferencija o programima razmjene 27. septembra u Podgorici

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice, u svojstvu predstavnika renomirane američke Fondacije International Student Exchange (ISE) iz New York-a, prva je i jedina agencija u Crnoj Gori preko koje je, neposredno, veliki broj srednjoškolaca iz naše zemlje uspješno završio jednogodišnje ili polugodišnje školovanje u Sjedinjenim Američkim Državama, uz sticanje više nego dragocjenih iskustava za nastavak obrazovanja i dalje profesionalno usavršavanje, saopštila je Sanja Šćepović, programski direktor za Crnu Goru.

''Od samog osnivanja, Agencija ISEM jasno je definisala svoje društveno odgovorne aktivnosti kroz različite programe stipendiranja namijenje učenicima svih uzrasta, sa odgovarajućim predispozicijama i željom da unaprijede svoje znanje engleskog jezika i steknu jedinstveno životno iskustvo. Nastavljajući sa takvom praksom, Agencija ISEM je ovoga puta odlučila da za narednu godinu svim učenicima koji apliciraju prije 1og decembra tekuće godine, obezbijedi popust u iznosu od 500,00 USD. Takođe postoji i mogućnost podizanja namjenskog kredita za školovanje u USA (potpisan sporazum o saradnji sa jednom od komercijalnih banaka u Crnoj Gori)'', navodi se u saopštenju.

ISEMkonferencija

Agencija ISEM će u srijedu, 27og septembra sa početkom u 19h u Američkom Uglu u Podgorici organizovati Konferenciju o programima razmjene koja je namijenjena srednjoškolcima iz Crne Gore i njihovim roditeljima, i koji će tom prilikom biti u mogućnosti da dobiju sve informacije iz prve ruke.

Dodatno, svi učenici i njihovi roditelji koji su zainteresovani, kako za popust, ostale povoljnosti, tako i za programe školovanja u Americi koje organizuje Agencija ISEM, sve dodatne informacije mogu dobiti putem telefona broj 069 085 505 ili e-mail adrese [email protected]

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.