Tuzi: Održan Međunarodni Seminar u organizaciji Taekwondo Saveza CG
Taekwondo klub Akademac

Tuzi: Održan Međunarodni Seminar u organizaciji Taekwondo Saveza CG

Juče u Tuzima je održan Međunarodni Seminar u organizaciji Taekwondo Saveza Crne Gore (TKDSCG) i Taekwondo Kluba Alba, a pod pokroviteljstvom Crnogorskog Olimpijskog Komiteta (COK), na kojem su uzeli učešće najbolji takmičari i takmičarke kao i glavni trener Taekwondo Kluba Akademac.

Kako je saopšteno iz Taekwondo kluba Akademac, seminar je ispred Ministarstva Sporta J.Koreje održao Demo Tim Taekwondo in Action (TIA) sastavljen od bivših osvajača odličja na velikim svjetskim takmičenjima u obije sportske discipline taekwondo-a, sportskoj/olimpijskoj borbi (kyorugi) i izvođenju formi (poomsae), na čelu sa V.Majstorom Kimom (crni pojas 7.DAN, Kukkiwon).

Demo tim iz J.Koreje
1. Choi Mun Seok, crni pojas 5.DAN, kukkiwon – Vođa tima i gl.trener;
2. Seung Ho Yoo, crni pojas 5.DAN, KUKKIWON – član Seoul City Demo Tima;
3. Ilkwon Park, crni pojas 4.DAN, kukkiwon – član TIA Demo Tima, nekadašnji član Kukkiwon Demo Tima i osvajač 3.mjesta na Nacionalnom Šampionatu
J.Koreje u sportskoj/olimpijskoj borbi (kyorugi);
4. Da Hun Joung, crni pojas 4.DAN, kukkiwon – član Seoul City Demo Tima, osvajač više najviših odličja na prestižnim međunarodnim turnirima u
izvođenju formi (poomsae), među kojima je i 1.mjesto na Taekwondo Hanmdang turniru (2013);
5. Lee Seong Jun, crni pojas 4.DAN, Kukkiwon – član Seoul City i TIA Demo Tima;
6. Sang Hun Jeong, crni pojas 4.DAN, Kukkiwon – član Seoul City Demo Tima;
7. Kang Myeoung Soo, crni pojas 4.DAN, kukkiwon – član Seoul City Demo Tima.

IMGa1d50a3688628487ad3c18cdbd456fd8V

Pored takmičara i i trenera iz ovog Kluba, na seminaru su učestvovali najbolji takmičari viši pojasevi i treneri ostalih Crnogorskih Taekwondo Klubova.

Seminar je obuhvatao dva treninga u obije sportske discipline taekwondo-a, sportskoj/olimpijskoj borbi (kyorugi) i izvođenju formi (poomsae).

''U Klubu, učešće na seminaru naših najboljih takmičara/ki i trenera, posmatramo kao nastavak pripremnog perioda koji smo započeli u toku ljetnjih mjeseci, za takmičenja koja nas očekuju ove jeseni. Prvi turnir na kojem će Klub učestvovati je u oktobru Tirana Trophy, a zatim u novembru Mostar Open i u drugoj polovini istog mjeseca nastup reprezentativaca iz našeg Kluba na Balkanskom Prvenstvu koje se ove godine održava u Turskoj'', navodi se u saopštenju. 

Istog dana, od 19h Demo tim iz J.Koreje je izveo i vrlo efektnu taekwondo demonstraciju u KIC u Tuzima.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.