Stravičan udes na putu Bar-Ulcinj, sudar tri automobila
Izvor:Cdm.me

Stravičan udes na putu Bar-Ulcinj, sudar tri automobila

Na putu Bar-Ulcinj, u mjestu Dobre vode, došlo je do sudara tri automobila, prenose mediji.

U sudaru su povrijeđene dvije osobe a na vozilima je pričinjena materijalna šteta.

Baranin Zarija Dragović, koji je vozio "Fiat Punto" ulcinjskiih tablica, zadobio je prelom karlične kosti, nije u životnoj opasnosti i zbrinut je u barskoj bolnici, dok je Ulcinjanin Zoran Slavković koji je vozio "Mercedes" zadobio lake povrede, pišu Vijesti.

Prema istom izvoru "Mercedes" se kretao iz Bara ka Ulcinju, a "Punto" i "BMW" ulcinjskih tablica kojim je upravljao N.N. iz Ulcinja ka Baru.

Vozač BMWa nije povrijeđen.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.