Ana Nikolić:  Ni sanjala nisam da je ovolika sreća moguća
Foto: RAS Srbija

Istinska sreća

Ana Nikolić: Ni sanjala nisam da je ovolika sreća moguća

Ana Nikolić je početkom avgusta ove godine dospijela u centar pažnje iz najljepšeg razloga: ona i njen suprug Stefan Đurić postali su roditelji djevojčice Tare. I veliko interesovanje je sve ovo vrijeme prati. Mnogi se pitaju koliko ju je majčinstvo promijenilo i kako se snalazi u ulozi mame.

"Stefan i ja smo istinski srećni. Cio naš dan se vrti samo oko Tare. A kilogrami... Oni polako počinju da se gube. Sve će doći na svoje. Sada sam u ulozi mame, ušuškana, i lijepo mi je", poručila je.

Ana je otkrila i na koga Tara liči, da li je mirna ili nestašna beba, ali i kako je izgledalo prvo presvlačenje pelena.

“Sada na život gledam iz drugačije perspektive. Sve je beznačajno u odnosu na tren kad sjedim na terasi, ljuljam svoju bebu i osjećam istinsku sreću. To je ogroman preobražaj, kao kad doživite katarzu od uzvišene ljepote. Ni sanjala nisam da je ovolika sreća moguća. Tara je dala pravi smisao mom životu, sve je zaokružila. Stalno se pitam zašto to nisam ranije uradila'', rekla je Ana za Blic ženu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.