Nejmar u PSŽ zarađuje 100.000 eura dnevno!
Nejmar

Sajt "Fudbal liks" otkriva

Nejmar u PSŽ zarađuje 100.000 eura dnevno!

Sajt "Fudbal liks", specijalizovan za otkrivanje "strogih tajni" sa fudbalskog tržišta, došao je do saznanja koliko zapravo Nejmar zarađuje u Pari Sen Žermenu.

Kao i obično, i ovaj put je njemački "Špigl" objavio saznanje "Fudbal liksa".

PSŽ je Barseloni platio 222 miliona eura za Nejmara, što je apsolutni svjetski rekord. Međutim, ta cifra nije jedina vrtoglava u tom transferu.

Naime, "Fudbal liks" tvrdi da Nejmar ima garantovanih 100.000 eura dnevno! To znači da zarađuje više od tri miliona eura mjesečno, odnosno, četiri hiljade eura na sat. 

Ni to nije sve. Jer, ako Brazilac "pokupi" sve bonusa iz ugovora, izaći će na 57 miliona eura godinišnje! 

Nejmar zbog povrede nije igrao za PSŽ, koji je igrao bez golova sa Monpeljeom, a u dosadašnjih šest utakmica zabilježio je po pet golova i asistencija.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.