U Delti održan Dan Sunca

Mališani svih uzrasta uživali u omiljenoj manifestaciji

U Delti održan Dan Sunca

U podgoričkom šoping molu Delta City u subotu je održano jedanaesto izdanje omiljene dječije manifestacije Dan Sunca. Mališani svih uzrasta uživali su u cjelodnevnom, veoma raznovrsnom i bogatom programu koji je pripremio organizator, agencija Memento marketing i komunikacije, u saradnji sa brojnim učesnicima.

“Na parkingu ispred Delte mališani su učestvovali u sedam kreativno-edukativnih radionica. Ekološki pokret Ozon održao je radionicu o reciklaži, Crnogorsko društvo ekologa organizovalo je radionicu o biljnom svijetu Crne Gore,  udruženje Roditelji je roditeljima predstavilo SOS Roditeljsku liniju, Alfa Centar je održao radionicu o bezbjednosti u saobraćaju dok je nevladina organizacija Ruka-Šapi promovisala udomljavanje štenaca i brigu o ljubimcima. I ove godine manifestaciju je podržala Turistička organizacija Podgorice pa su mališani imali priliku da obnove svoje znanje o gradskim znamenitostima, ali i nauče nešto novo o svom gradu. Veliko interesovanje mališana i roditelja privukli su vaspitači iz privatnih predškolskih ustanova Vini Pu iz Budve i Pinokio Artić iz Podgorice koji su organizovali raznovrsne aktivnosti za najmlađe, po NTC programu”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

 

Na parkingu su održane i sportske sportske aktivnosti u toku kojih su svoje vještine pokazali članovi gimnastičarskog kluba Enigma, fudbalskog kluba Calcio, ženskog rukometnog kluba Podgorica 2013 i karate kluba Omladinac.

IMG7893

U centralnom atrijumu Delte održano je jedanaesto izdanje najpopularnijeg crnogorskog takmičenja za bebe, Sunčane Pampers puzijade. U takmičenju je učestvovalo 96 beba, a sponzor puzijade, Pampers, pripremio je poklone za sve učesnike dok je organizator pripremio diplome, takođe za sve učesnike.

IMG2737

Pobjednici jedanaeste crnogorske puzijade su: Anja Vučelić, Pavle Šćepanović, Vasilija Dedić, Sofija Radnić, Alija Šabotić, Lazar Vukčević, Darija Hodžić, Mila Pejović, Matej Cacović, Damjan Zindović, Lazar Sekulović, Stefan Mitrović, Dunja Đuričanin, Nikola Mijović, Đorđe Šoškić i Lana Anđušić.

IMG2674

Najbrža beba jedanaeste crnogorske puzijade je Đorđe Šoškić koji je stazu prepuzao za 7 sekundi i 18 stotinki. Rekord Sunčane puzijade nije oboren pa je Bogdan Iković sa rezultatom 4 sekunde i 16 stotinki i dalje aktuelni rekorder.

Osim Sunčane Pampers puzijade u atrijumu Delte su tokom dana organizovani Kreativni Erste kutak i kreativne radionice U svijetu Fisher-Price igračaka i Budi dijete uz Imlek. Mališani su uživali i u  Sportskim igrarijama sa popularnim dječijim animatorom Žarkom Žapcem.

IMG3930

Na manifestaciji su se predstavili i Atelje Manufaktura, Angie&Me, Sofa bed, Porta Aperta-Helen Doron Montenegro i Bio Save.

Tokom popodnevnog dijela programa, nakon trka beba, mališani su uživali u nastupu Kulturnog centra Bjuti i velikoj Zabavljatorskoj sunčanoj žurci koju su priredili Animatori Zabavljatori.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.