Manekenku  iskasapio dečko milioner , pa ostavio njeno  tijelo pored bebe

Jeziv zločin

Manekenku iskasapio dečko milioner , pa ostavio njeno tijelo pored bebe

Manekenka Jana Kasijan (30) pronađena je mrtva u kući u Zapadnom Holivudu kada ju je dečko, bogati kanadski nasljednik nekretnina i milioner Blejk Libel (35) iskasapio. Djelovi njenog tijela bili su iščupani, a i skalpirana je.

Da ova strašna tragedija bude veća, Jana je pronađena mrtva na krevetu pored svoje bebe, koju je dobila sa kanadskim biznismenom Libelom.

Ovaj slučaj se nakon godinu dana od tragedije ponovo našao u žiži javnosti jer su detalji zločina tek nedavno otkriveni.

Autopsija je u međuvremenu pokazala da joj je tijelo bilo  unakaženo. Ona je bila bez krvi, skalpirana, na vilici je imala tragove ugriza, a djelovi njenog lica su bili isčupani, uključujući i desno uvo, prenosi Alo.

Kada je nakon zločina policija probala da uđe u kuću, Blejk je pokušao da ih spriječi, pa se zabarikadirao.

Nije dozvoljavao policajcima da uđu u njegov stan. Pokušao je namještajem da blokira vrata, međutim, kada su policajci ušli, pronašli su Janino iskasapljeno tijelo u njegovoj spavaćoj sobi.

Na njemu su prilikom hapšenja primijećene modrice, a tek će se pokazati kakav ishod će imati ovaj jeziv zločin.

On je trenutno u pritvoru i čeka suđenje, s tim što njegovi advokati daju sve od sebe da dokažu kako Blejk nije psihički sposoban za suđenje.

Kao uzrok smrti navodi se to što je ona potpuno iskrvarila i pretrpjela snažan udarac u glavu.

Kada je njegova djevojka ubijena, on je bio pod kaucijom zbog silovanja. Policija nikada nije identifikovala žrtvu silovanja, pa nije poznato da li je to bila Jana!

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.