Marković: Pljevlja imaju perspektivu
Foto:gov.me

Informisan o razvojnim projektima u opštini

Marković: Pljevlja imaju perspektivu

Predsjednik Vlade Duško Marković sastao se u Pljevljima sa rukovodstvom Opštine na čelu sa predsjednikom Opštine Mirkom Đaćićem i predsjednikom Skupštine opštine Tarikom Gadžovićem.

Na sastanku kojem su prisustvovali i predstavnici pljevaljskih javnih preduzeća predsjednik Vlade je informisan o razvojnim projektima u opštini kao i o izazovima sa kojima se Pljevlja suočavaju, saopštila je Vladina Služba za odnose sa javnošću.

 Marković je rekao da Pljevlja imaju perspektivu i da će uvijek imati razumijevanje i predsjednika Vlade i Vlade u cjelini.

„Moramo stvoriti uslove da se u Pljevljima bolje i efikasnije valorizuju resursi i u energitici i u poljoprivredi i u turizmu“ – rekao je  Marković dodajući da od svake lokalne samouprave očekuje da kreira razvojne politike.

217650905060781597446402634351059563960814n

"Pljevlja će uvijek imati razumijevanje Vlade"

Govoreći o Rudniku uglja i o Elektroprivredi Crne Gore premijer je rekao da te dvije kompanije moraju predstavljati funkcionalnu cjelinu koja mora da podstiče razvoj i povećava razvojne šanse.

Na sastanku je izraženo zadovoljstvo činjenicom da lokalne vlasti Pljevalja uspješno realizuju projekte rekonstrukcije komunalne i lokalne infrastrukture.

Sastanku u Pljevljima je prisustvovala i ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.