Beograđanin nožem prijetio ženama na Crkvinama
Ilustracija

Napad na magistalnom putu Kolašin - Podgorica

Beograđanin nožem prijetio ženama na Crkvinama

Beograđanin Aleksa Brdarević(25)osumnjičen je za napad na direktoricu vrtića u Bijelom Polju i Mojkovcu - Idu Ćetković, Dubravku Drobnjak i Slavicu Pantović, 2. avgusta na magistalnom putu Kolašin - Podgorica.

Njega Osnovno državno tužilaštvo tereti za ugožavanje sigurnosti.

"Uz pomoć kolega iz Srbije i Interpola lice je identifikovano, a  sve na osnovu informacija sa srpkog graničnog prelaza, prilikom odlaska i povratka s mora A.B. Pomogle su i informacije jedne od oštećenih”, rekli su u policiji, pišu Vijesti.

Prema izjavama oštećenih, Brdarević im je na prevoju Crkvine prepriječio put vozilom, a potom im prijetio nožem.

Tvrde da je taj Beograđanin najprije izašao iz vozila, grubo ih vrijeđao pa vitlao nožem...

Potom je razrezao jednu prednju gumu njihovog  vozila, ušao u svoj automobil i nastavio put ka Podgorici.

"Vidjela sam kada je rasklopio nož, koji je prethodno izvadio iz korica i krenuo ka nama. Dok je prilazio vozilu refleksno sam ga odgurnula vratima i pomjerio se korak nazad, nakon čega se zaletio i iscijepao mi prednju gumu. Iskolačio je oči, psovao nas i govorio  da ga 'boli k***c  što  putujemo na sastanak u Ministarstvo prosvjete'. Rekao nam je da ide  da uživa na moru”, ispričala je nakon incidenta Pantovićeva.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.