Murinjo: Niko od naših napadača ne zaslužuje da sjedi na klupi
Žoze Murinjo

Murinjo: Niko od naših napadača ne zaslužuje da sjedi na klupi

Žoze Murinjo, menadžer Mančester Junajteda izjavio je da je veoma srećan s onim što pokazuju njegovi napadači te dodao da niko od njih ne zaslužuje da bude na klupi.

Junajted igra odlično na otvaranju sezone. U Premier ligi ima skor od četiri pobjede i jedne neriješene utakmice, u Ligi šampiona je upisao trijumf u jedinom odigranom susretu, a u Liga kupu je lako prošao u narednu rundu, deklasiravši Burton sa 4:1.

Romelu Lukaku je postigao pet golova, Antoni Martial tri, iako je samo jednom bio među starterima, Markcus Rašford dva, Henrih Mkhitaryan jedan pogodak i čak pet asistencija.

"Teško je Martialu, ali je teško i ostalima. Imamo mnogo igrača koji su u odličnom momentu i igraju dobro. Teško je svima. Kada pogledam utakmicu od srijede protiv Burtona, naši ofanzivni igrači Martial, Rashford, Juan Mata i Jesse Lingard bili su sjajni. Ko zaslužuje da bude na klupi? Niko ne zaslužuje biti na klupi, ali njih su četvorica. Tu su još Lukaku i Mkhitaryan, a to je onda šest napadača, a ne mogu igrati sa šestoricom", kazao je Mourinjo, piše Anadolija.

Pred Mančester Junajtedom je ovog vikenda novi izazov u Premier ligi. U šestom kolu putuje na megdan Sautemptonu. Susret se igra danas na stadionu od 16 sati.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.