DPS Kotor: Jokić politizovao  tzv.

DPS Kotor: Jokić politizovao tzv. "gradjanski" protest

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić, politizovao je tzv. "gradjanski" protest u Kotoru, i to tako što je na tom skupu držao govor uprkos najavi organizatora da neće biti političkih obraćanja, ocijenili su iz kotorskog odbora Demokratske partije socijalista.

Iako su, podsjećaju, od početka tvrdili da jedna politička stranka pokušava da  manipuliše građanima Kotora, ipak su, ističu, zatečeni da se u političkoj borbi ne biraju mjesto, vrijeme i povod.

"Dajemo punu podršku nadležnim organima da, koristeći sva raspoloživa sredstva,  nastave rad na rasvjetljavanju svih nerijesenih slučajeva kriminala, kako bi počinioce ovih nedjela stigla pravda. Takođe, apelujemo na političare da ne koriste makijavelistički  svaku priliku za sopstvenu promociju, posebno u situacijama kada je to neprimjereno i neukusno", poručili su iz kotorskog DPSa.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.