Savjet usvojio Izvještaj o implementaciji Akcionog plana za sprovođenje reforme javne uprave 2016-2020.
Foto: Gov.me

Za period jul 2016 – jul 2017

Savjet usvojio Izvještaj o implementaciji Akcionog plana za sprovođenje reforme javne uprave 2016-2020.

Potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku, Zoran Pažin, predsjedavao je danas drugom sjednicom Savjeta za reformu javne uprave, saopšteno je iz Ministarstva javne uprave.

Na današnjoj sjednici, kako je saopšteno, Savjet je razmotrio i usvojio Izvještaj o implementaciji Akcionog plana za sprovođenje reforme javne uprave 2016-2020, koji obuhvata period jul 2016-jul 2017. godine.

"Savjet je konstatovao da Izvještaj, koji je izrađen prema metodologiji Evropske komisije, predstavlja unaprijeđeni i kvalitetniji način izvještavanja u postizanju rezultata u odnosu na Strategijom definisane ciljeve. Savjet je na današnjoj sjednici zadužio državne organe koji su nosioci aktivnosti, da na kvalitetniji i efikasniji način pristupe realizaciji planiranih aktivnosti u okviru svojih nadležnosti", stoji u saopštenju.

Vlada Crne Gore usvojila je Izvještaj o implementaciji Strategije za 2016. godinu, u aprilu ove godine, a ovaj izvještaj predstavlja napor Vlade za unapređenje procesa praćenja i monitoringa, a u cilju implementacije Strategije reforme javne uprave.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.