Dobrotvorni koncert Ratimira Martinovića za talentovanu djecu Kotora
Foto: KotorArt

Nastavak saradnje Santa Barbare i Kotora

Dobrotvorni koncert Ratimira Martinovića za talentovanu djecu Kotora

Dobrotvorno veče na kom će nastupiti naš renomirani pijanista Ratimir Martinović sa KotorArt talentima održaće se u hotelu Regent u petak, 29. septembra sa početkom u 21.30h, saopštili su organizatori.

Dobrotvorno veče je dio saradnje bratskih gradova Santa Barbare i Kotora.

''Na programu će biti premijera kratkog dokumentarnog filma o dosadašnjoj saradnji Santa Barbare i Kotora u režiji Dušana Vulekovića. Za muzički dio programa zadužen je pijanista Martinović i učenici muzičke škole Vida Matjan, dok će za pripremu koktela biti zaduženi polaznici Kulinarske akademije “Goran Milić” u Los Anđelesu tj. učenici Resursnog centra za sluh i govor u Kotoru'', navodi se u saopštenju KotorArt-a.

Novac skupljen ovom prilikom biće iskorišćen za odlazak učenika Resursnog centra na Kulinarsku akademiju u Kaliforniji kao i za regionalnu turneju mladih talenata, učenika Muzičke škole Vida Matjan u Kotoru.

Na ovaj način se saradnja dva grada fokusira na pružanje šanse mladim ljudima. Do sada je već desetak mladih kuvara završilo kulinarsku akademiju, mladi vaterpolisti Santa Barbare i Kotora su razmjenili posjete, a pojedini mladi muzičari regiona su imali prilike da borave i nastupaju u SAD.

Američki sponzori su za dobrotvorno veče već opredijelili 5000 eura.  

Brojnim sponzorima i donatorima čija će imena KotorArt objaviti u susret događaju, kao i svim pojedincima koji ga podrže, biće uručene zahvalnice.

Dobrotvorno veče se realizuje uz podršku hotela Regent a u organizaciji Odbora bratskih gradova i Festivala KotorArt.

Ulaz je besplatan.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.