Uhapšen odbjegli Petnjičanin zbog trgovine narkoticima
Ilustracija

GP Dračenovac

Uhapšen odbjegli Petnjičanin zbog trgovine narkoticima

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su danas uhapsili odbjelog I.A. (28) iz Petnjice koji se potraživao za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni je uhapšen na Graničnom prelazu Dračenovac.

Iz Uprave policije su podsjetili da su 7. septembra u kući u selu Orahovo u Opštini Petnjica, pronašli i oduzeli sakrivenu biljnu materiju tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank, ukupne količine 1944 grama.

"Osumnjičeni za ovo krivično djelo, I.A. (28) iz Petnjice, prilikom preduzimanja ovih aktivnosti je bio u bjekstvu i za njim se intenzivno tragalo. On je lišen slobode na Graničnm prelazu Dračenovac", saopštila je policija.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pronađeni skank će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.