Melanija haljinom opet izazvala bijes javnosti i negativne komenatre (FOTO)
Foto: BBC

Melanija haljinom opet izazvala bijes javnosti i negativne komenatre (FOTO)

Iako je Melanija Tramp zablistala u ružičastoj kaput-haljini, ovaj odjevni komad je uspio da razbjesni javnost.

Supruga američkog predsjednika Melanija Tramp imala je svoj prvi govor u Ujedinjenim Nacijama, a za ovu važnu priliku odabrala je glamuroznu odjevnu kombinaciju. 

Prva dama je svoje povjerenje ukazala španskom brendu Delpozo, te ponijela njihovu kaput-haljinu u ružičastoj boji. 

Nekadašnja manekenka je blistala u neon vunenoj kreaciji koja se sastoji iz volumenizovanih rukava i kaiša koji je naglasio njen vitak struk. 

melaniatrump02c44b3fc83cce45228f7fc00b0f9a03e6

Foto: US Weekly

Iako joj niko ne može osporiti odličan modni ukus, javnost je ipak ostala revoltirana činjenicom da je lijepa Slovenka nosila kreaciju od 3.000 dolara, dok je u isto vrijeme govorila o gladnoj djeci u svijetu.. 

"Nijedno dijete ne smije da bude gladno, uplašeno, terorisano, maltretirano, izolovano i da nema gdje da se sakrije. Svako dijete treba da naučimo vrijednostima empatije, ljubaznosti, pažnje, integriteta i liderstva koje im se mogu objasniti samo ličnim primjerom", istakla je prva dama, prenosi B92.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.