Kim Džong-un: Tramp je mentalno poremećen, skupo će platiti
Uvjeren da je na pravom putu

Odgovor iz Sjeverne Koreje

Kim Džong-un: Tramp je mentalno poremećen, skupo će platiti

Sjevernokorejski lider Kim Džong-un danas je izjavio da je američki predsjednik Donald Tramp "mentalno poremećen" i da će "skupo platiti" zbog prijetnji koje je uputio Sjevernoj Koreji pred Ujedinjenim nacijama (UN).

"Skupo će platiti taj čovjek koji je vrhovni komandant SAD zbog govora u koje poziva na totalno uništenje Sjeverne Koreje", poručio je Kim, prenijela je agencija KCNA.

U govoru u Generalnoj skupštini UN, Tramp je u utorak izjavio da će SAD "uništiti Sjevernu Koreju ako budu primorane da brane sebe i svoje saveznike".

Kim, za koga je Tramp rekao da je "čovjek-raketa u samoubilačkoj misiji", osudio je "mentalno poremećeno ponašanje predsjednika SAD koji je pred UN otvoreno izjavio da želi da uništi jednu suverenu zemlju".

On je rekao da ga je Trampova izjava samo učvrstila u uvjerenju da je put koji je izabrao ispravan.

Tramp je juče uveo nove sankcije pojedincima i kompanijama koje sarađuju sa Sjevernom Korejom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.