Objavljena fotografija osumnjičenog za ubistvo fudbalera, javite policiji ako ga vidite(FOTO)
Lenac ubijen dok je trenirao

Nikola Mršić iz Kotora u bjekstvu

Objavljena fotografija osumnjičenog za ubistvo fudbalera, javite policiji ako ga vidite(FOTO)

Crnogorska policija rasvijetlila je težak zločin u Kotoru, ubistvo fudbalera Gorana Lenca. Za taj zločin crnogorska policija sumnjiči Nikolu Mršića iz Kotora, koga javno potražuje.

 Nikola Mršić, star 38 godina, iz Kotora osumnjičen je da je u Kotoru, na stadionu FK „Bokelj“, na štetu Gorana Lenca iz Kotora, koristeći vatreno oružje, počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju. Ovo krivično djelo je tom prilikom počinjeno i na štetu M.J. koji nije povrijeđen u ovom događaju - saopštila je policija.

mrsicfotka

Nikola Mršić, foto:Uprava policije

 Lenac je od zadobijenih povreda iste večeri preminuo.

Policija je danas državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijela krivičnu prijavu protiv Nikole Mršića, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Mršić je u bjekstvu i za njim se intenzivno traga.

"Molimo građane da, ukoliko primijete ovo lice ili imaju informaciju o njegovom kretanju i boravku, o tome obavijeste Upravu policije na besplatan policijski broj 122 ili na bilo koji drugi način kontaktiraju Upravu policije. Građani svoja saznanja o ovom licu policiji mogu saopštiti i anonimno", apelovali su iz crnogorske policije.

 Prema zvaničnim podacima policije saopštenim danas, odnosno prelasku preko graničnih prelaza, Mršić nije napustio Crnu Goru.

Pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković kazao je danas da se u ovom trenutku još ne zna motiv ubistva Lenca.

Tridesettrogodišnji Kotoranin Goran Lenac ubijen je prošle subote oko 17.25 na terenu fudbalskog kluba Bokelj dok je trenirao.

Mršić je, prema operativnim saznanjima pištoljem kalibra 7 mm pucao Lencu u glavu, nakon čega je on preminuo.

Bivši golman Bokelja nije imao kriminalni dosije, ali se u bezbjedonosnim krugovim povezuje sa jednim od mafijaških klanova u Kotoru.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.