Pretres ugostiteljskih objekata u Tivtu, uhapšen Beranac
Ilustracija

Racije SAJ-a

Pretres ugostiteljskih objekata u Tivtu, uhapšen Beranac

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) i njihove kolege iz Tivta tokom pretresa ugostiteljskih objekata u tom gradu uhapsili su M.V.(37) iz Berana, nakon što su kod njega pronašli pištolj, saopšteno je iz policije.

Specijalci su kontrolisali M.V. u prodavnici brze hrane "Gvardijera" i kod njega pronašli pištolj CZ M-76 kalibra 7.65 mm s tri metka u okviru.

"U istom ugostiteljskom objektu policijski službenici su kod G.B. (27) iz Tivta pronašli elektro šoker. O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se M.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", naveli su iz policije.

Oduzeto oružje i municija biće predmet vještačenja u Forenzičkom centaru.

"Preduzimajući aktivnosti pojačane kontrole, policijski službenici su u ugostiteljskom objektu „Luna“ u naselju Mažina, su zatekli E.M. (56), državljanina Bosne i Hercegovine, bez uredne prijave boravka. Nakon kriminalističke obrade E.M. je predat službenicima Sektora granične policije na dalju nadležnost", poručili su iz policije.

Podsjetimo, SAJ je došao kao pojačanje kolegama u Boki Kotorskoj u borbi protiv kriminala, shodno planskim aktivnostima operativnog štaba „Boka“, koji su formirali Uprava policije i Agencija za nacionalnu bezbjednost za tu regiju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.