Rade Šerbedžija u Podgorici četvrtog, u Budvi petog oktobra

Rade Šerbedžija u Podgorici četvrtog, u Budvi petog oktobra

Slavni filmski i pozorišni glumac, pjesnik, muzičar Rade Šerbedžija će ponovo posjetiti Crnu Goru, Podgoricu četvrtog, a Budvu petog oktobra.

„Plan posjete Šerbedžije svom izdavaču Novoj knjizi sačinjen je iz nekoliko segmenata: naime, podgorička publika će 04. oktobra uživati u promociji nove Šerbedžijine knjige poezije Stranac, dok će 05. oktobra uslijediti veliki koncert u hotelu Splendid u Budvi sa početkom u 20h“, saopšteno je.

Knjiga poezije Stranac obuhvata retrospektivu Šerbedžjine poezije pa će posjetioci Gradske knjižare u Podgorici moći da uživaju u stihovima koje će Šerbedžija tom prilikom kazivati.

Krajem prošle godine JU Ratkovićeve večeri poezije i i zdavačkakuća Nova Knjiga u saizdavaštvu su objavile knjigu poezije Stranac, pa je jedan od povoda Šerbedžijinog dolaska upravo predstavljanje pomenutog izdanja, o kojem će Šerbedžija po prvi put govoriti u Crnoj Gori.

Crnogorska publika će imati čast da po prvi put čuje i uživa u novom repertoaru pjesama Rada Šerbedžije, koji se nedavno se našao među članovima Američke filmske akademije. Organizator koncerta je Izdavačka kuća Nova knjiga, a karte za koncert Rada Šerbedžije i Zapadnog kolodvor benda, u prodaji će moći da se nađu od ponedjeljaka 25. septembra.

Cijena karata u redovnoj prodaji je 20 €, s tim što je predviđen određen broj posebnih karata za prijatelje i pokrovitelje koncerta. Karte će moći da se kupe u Gradskoj knjižari na Trgu nezavisnosti i hotelu Splendid u Budvi. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.