Uhapšen Nikola Jovanović funkcioner DF-a
Nikola Jovanović

Uhapšen Nikola Jovanović funkcioner DF-a

U Podgorici je jutros uhapšen Nikola Jovanović, predsjednik mladih DNP-a i funkcioner DF-a.

Jovanović je uhapšen zbog sumnje da je pripadnik kriminalne grupe koja je prala novac za Nebojšu Medojevića, predsjednika PZP-a, prenosi Portal Anailitika.

Podsjetimo da su ranije uhapšeni  pa pušteni da se brane sa slobode i v. d. glavnog urednika TV Budva Iva Pavlović, Luka Radunović, sin poslanika DF-a Slavena Radunovića, i Petar Drašković funkcioner Nove.

U pritvoru je juše bio i Vladimir Bulatović, sinovac Predraga Bulatovića, čelnika Fronta. On je danas nakon saslušanja u Specijalnom tužilaštvu pušten da se brani sa slobode.

Tužiteljka ih sumnjiči da su po nalogu Medojevića i biznismena Momira Nikolića prali nezakonito stečen novac

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.