Luna Đogani se onesvijestila nakon skandala koji je napravila Anabela (VIDEO)
Foto: Youtube/Screenshot

Zadruga

Luna Đogani se onesvijestila nakon skandala koji je napravila Anabela (VIDEO)

Anabela Atijas ušla je u rijaliti i posvađala se sa voditeljkom dok je branila Lunu Đogani u studiju "Zadruge", a potom je ušla u šou i verbalno se obračunala sa Slobom i Kristinom, koji su bili u čudu što je vide.

"Kada ste ulazili, bili smo svi zajedno, ti si rekla: "Rekla sam Slobi da se drži Lune, ona je čista, fina, lijepa djevojka". Ja sam rekla čuvaj Lunu, jesi je sačuvao? Ti si frajer ispao, a ona katastrofa. Ti si joj u WC-u rekao da se razvodiš. Zašto se ne odvajaš od nje? Ona nije djevojka koja će da smara. Ona neće da bude sa dečakom koji ne zna gdje bije. Da li ti znaš šta želiš", govorila je Anabela Slobi i Kristini, ali ni oni njoj nisu ćutali.

"Ona govori mom mužu kako želi da ima seks sa njim. Kad dođe i ovako mu miješa, što da se pomakne? Mi nećemo da imamo problem", odbrusila joj je Kristina, dok se Sloba mahom držao po strani.

Luni je malo po Anabelinom odlasku pozlilo zbog svega, pa je pala u nesvijest. Ostali takmičari su joj prišli u pomoć, pa su je nosili do sobe, gdje su je smjestili dok ne dobije medicinsku njegu.

Nekadašnja pjevačica grupe "Funky G" u šoku je posmatrala šta se dešava sa njenom ćerkom, prenosi Kurir.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.