Dušan Ivković se u Pireju oprostio od košarke (FOTO/VIDEO)
Foto: ibalkan.net

Dušan Ivković se u Pireju oprostio od košarke (FOTO/VIDEO)

Legendarni trener Dušan Ivković oprostio se sinoć u Pireju od košarke u društvu najvećih zvijezda evropske košarke.

U dvorani "Mira i prijateljstva" odigrana je humanitarna utakmica između Olimpijakosa i tima "Dudinih zvezda". 

Za tim koji je Ivković predvodio sa klupe igrali su Miloš Teodosić, Nikos Zizis, Stefan Marković, Bogdan Bogdanović, Kostas Slukas, Čedi Osman, Nikola Kalinić, Pero Antić, Dario Šarić, Viktor Hrijapa, Kajl Hajns, Boban Marjanović i Tomas Ertel. 

Utakmici su prisustvovale i legende evropske košarke Aleksandar Đorđević, Predrag Danilović, Žarko Paspalj, Teodoros Papalukas, Dragan Tarlać, Juri Zdovc, Dražen Dalipagić, Zoran Čutura, Nenad Krstić, Dino Radja, Milan Tomić... 

Novak

Foto: Twitter

Pored terena bili su i Željko Obradović, Dimitris Itudis, Novak Đoković, Dejan Tomašević, Miroslav Berić... 

Publika u hali je velikim aplauzom pozdravila legendarnog Dudu kada je izašao na teren. Stao je na centar, a vrlo brzo su mu se pridružili Panajotis Fasulas i Vasilis Spanulis koji su na teren iznijeli dva najveća klupska trofeja koje je Ivković osvojio pehare Evrolige koje je 1997. i 2012. 

Duda

Foto: Twitter

Nakon toga mu je predsjednik Evrolige Đorđi Bertomeu uručio priznanje "Legenda Evrolige". Ivković je tako postao prvi trener koji je dobio tu nagradu. 

Dušan Ivković će za deset dana (30. septembra) biti primljen u Kuću slavnih Fibe.

 

Beta

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.