Festival informatičkih dostignuća 24. septembra u Budvi

Festival informatičkih dostignuća 24. septembra u Budvi

Ovogodišnji Festival informatičkih dostignuća – INFOFEST biće svečano otvoren 24. septembra u 20:30 časova, na platou hotela “Avala&Villas” u Budvi, a organizuje se u saradnji Ministarstva javne uprave i kompanije Biznis Link.

Na ovogodišnjem 24. Festivalu informatičkih dostignuća – INFOFEST učestvovaće 42 kompanije i institucije, a biće organizovano pored ostalog: XV Međunarodna konferencija na temu regulatorna djelatnost u oblasti elektronskih komunikacija, panel Privredne komore, regionalno poštansko savjetovanje, a Crnogorski olimpijski komitet će i ove godine održati savjetovanje o sportu kao informatičkom domenu.

Ministarstvo javne uprave Crne Gore na ovogodišnjem Infofestu u saradnji sa  ReSPA-om nosilac je panel-sesije „Perspektive elektronskih servisa i otvoreni podaci“, zatim panela o aktuelnim prijetnjama i izazovima u sajber prostoru, kao i o standardima projektovanja, izgradnje i bezbjednosti data centra.

U okviru Regionalne naučno-stručne konferencije “Infofest Pulse” biće predstavljeni najuspješnijih autorski radovi.

INFOFEST je, već decenijama, najznačajnija regionalna manifestacija iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, koja, svake godine, zabilježi više od 1.000 pojedinačnih učesnika – predstavnika državnih organa, javnih preduzeća, obrazovanja, finansijskih institucija, sektora energetike.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.