Otac nestalog Damjanovića: Ako nije živ, da mu se makar pronađe tijelo

Priznao da je bio sa škaljarskom grupom

Otac nestalog Damjanovića: Ako nije živ, da mu se makar pronađe tijelo

Dragan Damjanović iz Nikšića, otac Pera Damjanovića koji je nestao 4.septembra, zamolio je sve one koji nešto znaju o njegovom nestanku da ga obavijeste i pomognu mu da pronađe sina.

Damjanović je za portal Antena M kazao da je Pero nestao oko osam sati.

"Uzeo je automobil od brata navodno da pođu do grada da popiju kafu. Od tada nije dolazio. Mi smo u ponedjeljak prijavili nestanak. Mi smo svaki dan u kontaktu sa policijom ali nikakvih informacija nema. Bio je u crnim patikama, tamno sivoj majici i šorcu. Ja priznajem da je bio sa tom škaljarskom grupom, ali bih samo da mu se pronađe tijelo, ako nije živ", navodi Damjanović.

Moli sve koji nešto znaju da mu jave na broj telefona 068 564 213.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.