Besplatni kurs italijanskog jezika na Cetinju
Ilustracija

U toku prijave

Besplatni kurs italijanskog jezika na Cetinju

Prijestonica Cetinje, Nacionalna biblioteka „Đurđe Crnojević“ i Zajednica Italijana u Crnoj Gori ponovo organizuju besplatni kurs italijanskog jezika za građane Cetinja.

Predviđeni su A2 i B1 stepeni kursa, u trajanju od tri mjeseca, dva puta nedjeljno po jedan čas, a održavaće se u bivšem Francuskom poslanstvu.

"Svi građani zainteresovani za pohađanje besplatnog kursa, prijave mogu podnijeti u Sekretarijatu za kulturu, sport i mlade Prijestonice Cetinje (kancelarija broj 115 i 116), ili putem e-mail adrese [email protected].

Izbor učesnika kursa biće obavljen na osnovu odluke tročlane komisije, a prednost među prijavljenim kandidatima imaće oni koji su završili A1 i A2 nivoe kursa, nezaposleni mladi ljudi, mladi koji su uzeli aktivno učešće u životu zajednice, lica u stanju socijalne potrebe, nezaposleni i osjetljive kategorije stanovništva", saopšteno je iz Prijestonice.

Odabrani polaznici dužni su posjetiti 80 odsto nastave, a po završetku kursa biće im dodijeljeni sertifikati o uspješnom pohađanju.

Prijava polaznika kursa vršiće se do 29. septembra 2017. godine.

Više informacija OVDJE.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.