Uhapšeni Stojković i Lemajić zbog ubistva Ivana Nedovića u Podgorici
Ilustracija

Uhapšeni Stojković i Lemajić zbog ubistva Ivana Nedovića u Podgorici

Tivćanin Dragan Stojković i Nikšićanin Vladimir Lemajić uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Podgoričanina Ivana Nedovića.

Stojkovića je, prema saznanjima CdM-a, saslušala tužiteljka Lepa Medenica, zbog sumnje da je nabavio vozilo kojim su se dva muškarca dovezla ispred “Auto Zete” i pokušali da ubiju Milića Minju Šakovića, koji je u pucnjavi ranjen, a koji je bio za istim stolom sa ubijenim Nedovićem.

I Lemajić je trenutno na saslušanju.

Nedović je ubijen u rafalnoj paljbi iz automatske puške koja se dogodila 8. septembra oko 13 sati u kafiću koji posluje u okviru servisa Auto-Zeta u Ulici Vaka Đurovića u Podgorici.

Napadač je nakon izlaska iz auta kojim je upravljala maskirana osoba, prišao staklu lokala u kojem su sjedjeli Nedović i Šaković, i zatim kroz njega, osuo rafalnu paljbu.

Kada je ostvario surovi naum, vratio se u auto a onda se odvezao u nepoznatom pravcu.

Opsežnom pretragom koja je uslijedila, istog dana je u večernjim satima u mjestu Donje Mrke, nadomak Podgorice, nađen zapaljeni BMW iz kojeg je pucano. U autu je tad nađena i automatska puška koja je upućena na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Nedović je podlegao povredama na putu do bolnice, dok je Šaković hitno operisan i zadržan na dalje liječenje.

Podsjećamo, Milić-Minja Šaković ima policijski dosije za više krivičnih djela u Podgorici. Navodno je u vezi sa škaljarskim klanom.

Više puta je privođen zbog oružja, a sumnja se i da je učestvovao u likvidaciji vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi (29), prenosi CdM.

Takođe, prije šest godina je osuđen na godinu zatvora zbog iznude.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.