Internet poludio za doručkom Gordona Remzija (VIDEO)
Foto: Youtube/Screenshot

Internet poludio za doručkom Gordona Remzija (VIDEO)

Gordon Remzi uspio je ponovo da očara svijet svojim receptom za doručak iz snova.

Ovaj recept sastoji se od krompira, jaja i slanine, kao i začina koji podižu ukus Gordonovog doručka na sasvim novi nivo, prenosi Independent.

Recept je sledeći:

Ogulite dva do tri krompira srednje veličine i narendajte ih zajedno sa jednom manjom glavicom luka. Dobro posolite i pobiberite, istisnite rukama višak tečnosti i naspite malo maslinovog ulja dobro miješajući smjesu rukama.

U vreli tiganj sipajte malo ulja i sipajte krompir dobro ga pritiskajući na dno tiganja. Sa strana dodajte komadiće putera i kada osjetite da ovu veliku palačinku možete da pomjerate, okrenite je uz pomoć drugog tanjira.

Na ovu krompir-palačinku pažljivo razbijte jaja, pospite ih ljutom papričicom, posolite i sve zajedno stavite u prethodno ugrijanu rernu na šest do osam minuta.

Servirajte jelo sa prženom slaninom i uživajte u savršenom doručku.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.