Medojević: Možeš Katniću šta hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš
Nebojša Medojević

Medojević: Možeš Katniću šta hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš

Milivoje Katnić, saradnik vojnih cvilnih bezbjednosnih službi je krenuo u obračun sa DFom izmišljajući državni udar i pranje novca, kazao je funkcioner DFa Nebojša Medojević.

 Lider PZPa je reagovao zbog novih hapšenja osoba osumnjičenih da su članovi Medojevićeve kriminalne grupe koja je prala novac.

"Na stranu sad besmislene i glupave optužbe Katnića, ali ja samo mogu da budem ponosan da sam saborac, drug i istomšljenik takvim sjajnim ljudima
Kao sto su Iva, Luka i Petar. Volio bih i da moja djeca izrastu u takve hrabre ljude koji ljube SLOBODU I ISTINU", napisao je Medojević na Fejsbuku nakon hapšenja Ive Pavlović, Luke Radunovića i Petra Draškovića.

On je optužio Katnića da hapsi nevine ljude na pravdi Boga:

"Možeš Katniću sta hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš. Sloboda i istina se ne mogu uhapsiti. Dolazi vrijeme PROMJENA i svako će da odgovara za zločine koje je radio. Proćiće i tvoje. Ubice, šverceri, lopovi, tvoji kumovi, pobratimi i finasijeri mirno kradu, švercuju i ubijaju , a ti hapsiš slobodnu mladost Crne Gore", naveo je Medojević.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.