DF ugrožen kao turska opozicija
Foto:IN4S

Razgovori sa ambasadorima EU

DF ugrožen kao turska opozicija

Nakon predstavnika Socijalističke narodne partije, razgovor sa ambasadorima država članica EU obavili su, u ime Demokratskog fronta, Andrija Mandić, Milan Knežević, Branko Radulović i Janko Vučinić.

Mandić je kazao da danas u Evropi ne postoji politička organizacija koja je, izuzev turske opozicije, više ugrožena od DF-a.

"To je najvažnija poruka koju smo poslali danas„- rekao je Mandić.

On je kazao da su im sagovornici iz EU rekli da oni ne podržavaju bojkot Parlamenta.

„Nama je i dalje prioritet da pokušamo da nađemo zajednički jezik“, kazao je Mandić.

On je poručio da će DF čekati do 1. oktobra odgovor opozicije na njihov predlog.

„Do 1. oktobra ćemo čekati kolege iz opozicije da nam daju odgovor na ponudu da li su spremni da zajedno sa DF-om izađu na podgoričke i crnogorske ulice, da protestujemo i time utvrdimo zajedništvo da imamo jednog predsjedničkog kandidata koji bi bio nestranačka ličnost, da zajednički sa jednom odborničkom listom nastupimo na lokalnim izborima, i da se protestima izborimo za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora koji bi bili istog dana kada i predsjednički, i da se na njima opozicija takođe pojavi sa jednom listom. Sada je prioritet da sa opozicijom pronađemo zajednički jezik.", kazao je Mandić.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.