Uhapšeni sin Slavena Radunovića i Petar Drašković, Pavlović se brani sa slobode
Iva Pavlović

Istraga zbog pranja novca

Uhapšeni sin Slavena Radunovića i Petar Drašković, Pavlović se brani sa slobode

Iva Pavlović, Luka Radunović sin funkcionera DF-a Slavena Radunovića i Petar Drašković uhapšeni su zbog sumnje da su članovi kriminalne grupe koju je navodno formirao lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Oni su uhapšeni po nalogu specijalne tužiteljke Lidije Vukčević, koja ih sumnjiči da su po nalogu Medojevića i biznismena Momira Nikolića prali nezakonito stečen novac, prenose mediji.

Pavlović je nakon saslušanja puštena da se brani sa slobode.

"Ovo je neka vrsta specijalnog rata. Da li je neko procijenio da sam ja ta koju treba pikirati, lomiti...mislim da su se prevarili jer ono što koristim u svojoj odbrani je samo istina. Mislim da je jedini grijeh činjenica da sam radila četiri godine u kancelariji PZP-a. Ponosim se tim i nemam čega da se stidim."- poručila je Pavlović.

Zbog sumnje da su članovi te organizovane kriminalne grupe, pripadnici Specijalnog policijskog tima uhapsili su Podgoričane Dejana i Violetu Bušković, Miloša Gvozdenovića, Željka Pejovića i Bjelopoljca Radovana Šćekića. 

Tužiteljka njih, kao i ranije uhapšene Gordana Konatara, Dejana Vujisića,  Željka Šćepanovića i još neidentifikovane osobe, sumnjiči da su prali novac po nalogu šefa PzP-a i Nikolića.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.