Povratak Jelene Dokić: Smršala 30 kila i spremna da se vrati na teren
Jelena Dokić

Povratak Jelene Dokić: Smršala 30 kila i spremna da se vrati na teren

Nekada četvrta teniserka svijeta Jelena Dokić nagovijestila je da bi uskoro mogla da se vrati tenisu u 35. godini.

Ona se povukla prije četiri godine, a imala je i problema sa štitnom žlijezdom zbog koje se ugojila.

Bitka sa gojaznošću trenutno je iza nje, a nakon što je skinula 30 kilograma, čuvena teniserka poručuje da će nastaviti bitku i dodaje da joj se u mislima pojavila i mogućnost povratka profesionalnom tenisu.

"Sjajno je biti ponovo na terenu i udarati loptice. Pošto nisam napustila tenis zato što sam htjela, nego zato što su me povrede i operacije odvojile od terena, priznajem da sam u poslednje vrijeme počela da razmišljam kako bi to bilo ponovo zaigrati na velikim turnirima. Ali, hajde da ne idem ispred sebe. Zdravlje i kondicija zasad su na prvom mjestu", rekla je Dokićeva, prenosi B92.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.