Zadruga: Divna DNK se napila i ljubila sa drugim, Marko poludio (VIDEO)
Foto: Youtube/Screenshot

Zadruga: Divna DNK se napila i ljubila sa drugim, Marko poludio (VIDEO)

Marko Kocić je večeras došao u Rajski vrt kod Drveta mudrosti dok je Miki Đuričić razgovarao s njim i prekinuo ih samo kako bi im se povjerio da ga je supruga umalo prevarila.

"Divna je malo popila i htjela je da poljubi Boru Santanu, ali on se pomjerio pa ga je poljubila pored usta, nije ga poljubila u usta. Ona kad popije malo ne zna šta radi", pričao je Marko.

Veoma brzo u Rajskom vrtu pojavila se i Divna Milanović.

"Nisam htjela da poljubim Boru", negirala je ovu priču Markova supruga.

Učesnika DNK emisije zanimalo je da li bi njegova supruga mogla večeras da napusti ''Zadrugu'', a Drvo mu je objasnilo da se u novoizgrađenom gradu svako bori za sebe.

"Divna ima samo jednu želju - da ostane trudna. I sad ako ja neću da joj napravim dijete ona će da nađe ovde nekog", rekao je Marko, a Divna je urlala da to ne želi.

"Šta će drugi da mi pravi dijete kad imam čovjeka", objasnila je ona.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.